016/68.99.40

Inschrijving Office Tuesdays

Welkom op de inschrijvingspagina voor onze Office Tuesdays. Wij hopen u ook te mogen verwelkomen op één van onze events. Om alles vlot te laten verlopen zouden we u willen vragen om in te schrijven voor één van de mogelijke data en locaties. Kwestie Van onze Chef Geert Van Der Bruggen en Sommelier André Poës de nodige mise-en-place te laten voorbereiden.

Naast de gastronomische verwennerij hebben we 4 boeiende thema's op de agenda staan. Zo kan u heel de dag Canon ImageRUNNER ADVANCE toestellen van de derde generatie komen ontdekken. Ook onze oplossingen voor een dynamische werkplek kan u doorlopend komen ervaren. Omwille van praktische redenen vragen we u wel om aan te geven wanneer u één van onderstaande workshops zou willen bijwonen.

In deze workshop bekijken we de verschillende stappen in het proces van digitalisatie. Van voorbereiding van uw documenten over het scannen, tot het opslaan en raadplegen van uw digitale informatie. We belichten de verschillen tussen scannen en digitaliseren. Bekijken hoe digitalisatie een eerste stap is naar automatisatie. Uiteraard is er ook aandacht voor de legale aspecten met betrekking tot digitalisatie.
In deze workshop laten we u kennis maken met de laatste trends in print marketing en hoe u hierop kunt inspelen met de Canon ImagePRESS.

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug