016/68.99.40

Uw bedrijf

 U bent op uw gebied de expert, net als wij op ons gebied.

 

Wij kennen uw bedrijf waarschijnlijk niet van A tot Z, maar als KMO onder de KMO's  kennen we de uitdagingen op het gebied van documentgerelateerde werkprocessen waar u ongetwijfeld elke dag voor staat.

Onder de naam M-Office bieden wij u een groot aantal document gerelateerde oplossingen, die onder andere uw kosten verlagen, uw documenten verbeteren en zorgen voor een optimale beveiliging van uw bedrijfsgegevens.

Ons team van Office Solutions-experts begrijpt uw zakelijke uitdagingen.

We laten  u kennis maken met een aantal belangrijke oplossingen die wij zelf reeds hebben toegepast en uiteraard aan u kunnen leveren. Wij hopen dat deze informatie een inspiratiebron voor u is om verder met ons in gesprek te gaan.

documentbeheer

Document Management Intelligence stelt alle afdelingen van uw onderneming in staat documentinformatie effectiever te gebruiken. Documenten kunnen snel en doelgericht worden doorzocht zonder dat er ook maar een vel papier van plaats verandert en zonder dat u uw bureau hoeft te verlaten.

 

Problemen bij het verwerken van inkomende facturen zijn bij veel organisaties vaak hetzelfde en gaan meestal gepaard met veel administratieve handelingen. Bij een digitaal factuurproces wordt de informatie op een inkomende factuur automatisch herkend door intelligente scan-technologie en automatisch ingeboekt in uw document archiveringssysteem of financiële applicatie.

Met mobiel printen kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd printen met hun smartphone, laptop of tablet. Vanaf elke plek, zelfs zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk.

Informatiestromen binnen organisaties zijn de laatste jaren enorm veranderd. Veel papieren documenten zijn digitaal gemaakt door scanning. Maar weet u zeker dat alle documenten behorend bij een dossier ook bij elkaar zijn gekomen?

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug