016/68.99.40

Documentbeheer

documentbeheer

Door de snelle uitwisseling en distributie van documenten, zonder een beroep te hoeven doen op het faxapparaat of tijdrovende postdiensten, kunt u sneller en eenvoudiger uw klanten van dienst zijn, of u nu in het hoofdkantoor, een filiaal of thuis werkt.

Onze zeer bekwame Solutions Business Consultants werken samen met u om een inzicht te krijgen in de behoeften van uw onderneming. Met hun ruime ervaring kunnen ze u helpen uit te zoeken waar u met Document Management Intelligence verbeteringen kunt aanbrengen. Dankzij de modulaire opbouw van onze systemen kunnen ze gemakkelijk worden geïntegreerd zodat uw zakelijke processen zo goed als intact blijven. Op die manier worden de kosten en de lasten waarmee de introductie van nieuwe systemen vaak gepaard gaan, tot een minimum beperkt.

Document Management Intelligence heeft zijn nut bewezen in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld de juridische sector, de medische wereld, de educatieve sector en het verzekeringswezen, en is ontworpen het potentieel van uw onderneming te verwezenlijken en u snel en meetbaar te laten profiteren van uw investering.

Als u voor ons kiest, geniet u van een “totaalpakket”. Zo krijgt u onder meer een van onze ervaren consultants toegewezen als vaste contactpersoon die u kan helpen de onderdelen te kiezen die helemaal zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften. Onze continue dienstverlening zorgt er bovendien voor dat uw systemen meeveranderen met uw zakelijke behoeften.

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug