016/68.99.40

Accesmanagement & security

Printkosten bedragen gemiddeld 3% van de jaarlijkse omzet (bron: Gartner). Dit betekent dat 3% van uw inkomsten besteed wordt aan een proces dat niet tot uw kernactiviteiten behoort. Heeft u de expertise in huis om deze kosten effectief te beheren?

Organisaties vinden het vaak lastig om print- en kopieerkosten onder controle te krijgen. Om te kunnen controleren en te sturen is inzicht noodzakelijk. Welke afdeling maakt de meeste afdrukken en welke print- en kopieerkosten worden gemaakt voor een klant of project? En wanneer u het principe toepast dat afdrukken alleen beschikbaar zijn via een toegangscontrole op de printer dan worden alle prints ook veilig afgeleverd.

Output Management zorgt voor de centralisatie van het printbeheer en zorgt er tevens voor dat uw documenten beveiligd afgedrukt en verdeeld worden!

Printen.

Dat is iets wat gewoon beschikbaar moet zijn. En het liefst vanaf elk gewenst apparaat, of het nu een computer, laptop, tablet of smartphone is.

 

 

Met mobiel printen kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd printen met hun smartphone, laptop of tablet. Vanaf elke plek, zelfs zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk.

Eén platform voor het beheer van uw copies,prints en scans.

Computers zijn vaak beschermd met bijvoorbeeld firewalls, virusbescherming of zelfs data encryptie. Maar hoe staat het met waardevolle informatie die geprint, gefaxt of verzonden is?

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug