016/68.99.40

Documentbehandeling

Informatiestromen binnen organisaties zijn de laatste jaren enorm veranderd. Veel papieren documenten zijn digitaal gemaakt door scanning. Maar weet u zeker dat alle documenten behorend bij een dossier ook bij elkaar zijn gekomen? Of ontbreekt het u wel eens aan de juiste, actuele informatie? De wijze waarop u uw (bedrijfskritische) informatie opslaat is dan ook actueler dan ooit. Digitale dossiervorming tijdens het scannen biedt dé oplossing.

 

Binnen elk type organisatie en binnen elke afdeling is het digitaal archiveren van informatie van groot belang. Intelligent scannen en gestructureerd archiveren dringen zich meer dan ooit op.Tevens kan digitale archivering een onderdeel zijn van een specifiek bedrijfsproces, bijvoorbeeld het digitaal archiveren van uw facturen als onderdeel van een digitaal factuur proces.

 

 

Met het Office Filing systeem van Michiels kunt u uw documenten efficiënter beheren, handmatige verwerking van documenten reduceren en op elk gewenst moment vanaf alle locaties veilig documenten opvragen. Dus, als u slimmer wilt werken, de kosten wilt drukken voor het bedrijf en de stress van het documentbeheer wilt verzachten, kan dat nu.

 

 

 

document scanning en distributie

Met Document scanning en distributie kunnen uw medewerkers papieren documenten gemakkelijk scannen, bewerken en opslaan.

 

Het is een bekend fenomeen; snel nog even de notulen van de laatste vergadering opzoeken, de juiste klantgegevens erbij pakken of een presentatie printen. Kostbare tijd gaat verloren met zoeken. Wij zorgen ervoor dat documenten altijd en overal vindbaar en beschikbaar zijn.

Informatiestromen binnen organisaties zijn de laatste jaren enorm veranderd. Veel papieren documenten zijn digitaal gemaakt door scanning. Maar weet u zeker dat alle documenten behorend bij een dossier ook bij elkaar zijn gekomen?

documentbeheer

Document Management Intelligence stelt alle afdelingen van uw onderneming in staat documentinformatie effectiever te gebruiken. Documenten kunnen snel en doelgericht worden doorzocht zonder dat er ook maar een vel papier van plaats verandert en zonder dat u uw bureau hoeft te verlaten.

 

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug