016/68.99.40

Mobiliteit

Informatiestromen binnen organisaties zijn de laatste jaren enorm veranderd. Veel papieren documenten zijn digitaal gemaakt door scanning. Maar weet u zeker dat alle documenten behorend bij een dossier ook bij elkaar zijn gekomen? Of ontbreekt het u wel eens aan de juiste, actuele informatie? De wijze waarop u uw (bedrijfskritische) informatie opslaat is dan ook actueler dan ooit. Office Filing en Digitale Dossiervorming bieden hiervoor dé oplossing.

 

Bijna iedereen werkt met Cloud oplossingen, zonder het zich te realiseren vooral in het privé leven met Cloud oplossingen als Facebook, Linkedin, Hyves, GoogleDocs en Dropbox. Ook de zakelijke toepassingen voor werken in de Cloud en het gebruik van software direct vanaf internet, nemen snel toe. Dat is niet vreemd als u zich realiseert hoeveel voordelen het werken in de Cloud met zich meebrengt.

 

Persoonlijke toestellen als i-Pads en smartphones worden steeds vaker ook zakelijk ingezet. Internet, e-mail en documenten zijn tegenwoordig op alle mobiele devices beschikbaar en kunnen ook zakelijk gebruikt worden. Veel bedrijven denken eraan om hun documenten via het web beschikbaar te maken. Met Mobiel Printen kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd scannen en printen naar en van hun smartphone, laptop of tablet vanaf elke plek, zelfs zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk.

uw kantoor in de cloud

Werkt u al in de Cloud? Cloud oplossingen zijn software oplossingen die niet fysiek op uw locatie aanwezig zijn maar die u virtueel kunt gebruiken vanaf een gehoste omgeving. Zeker als u weet dat uit onderzoek blijkt dat 40% van conventionele software investeringen niet worden gebruikt!

 

Informatiestromen binnen organisaties zijn de laatste jaren enorm veranderd. Veel papieren documenten zijn digitaal gemaakt door scanning. Maar weet u zeker dat alle documenten behorend bij een dossier ook bij elkaar zijn gekomen?

Met mobiel printen kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd printen met hun smartphone, laptop of tablet. Vanaf elke plek, zelfs zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk.

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug