016/68.99.40

Administratieve werkstromen

Het automatiseren van werkstromen begint vaak bij het intelligent digitaliseren van uw inkomende documenten. Neem bijvoorbeeld de inkomende post of uw inkomende facturen. In beide gevallen is een administratief proces nodig om deze documenten te verwerken en te behandelen.

Bij een digitaal proces wordt de informatie op het  inkomend document automatisch herkend door intelligente scan-technologie en doorgestuurd naar de personen verantwoordelijk voor de behandeling. Een aanzienlijke besparing van geld en tijd.

document scanning en distributie

Met Document scanning en distributie kunnen uw medewerkers papieren documenten gemakkelijk scannen, bewerken en opslaan.

 

Postdistributie

De verwerking van binnenkomende post gebeurt in veel organisaties op een centrale plek. Vaak een tijdrovende en arbeidsintensieve bezigheid die zich elke  ochtend aanbiedt. Het kan ook anders!

 

Problemen bij het verwerken van inkomende facturen zijn bij veel organisaties vaak hetzelfde en gaan meestal gepaard met veel administratieve handelingen. Bij een digitaal factuurproces wordt de informatie op een inkomende factuur automatisch herkend door intelligente scan-technologie en automatisch ingeboekt in uw document archiveringssysteem of financiële applicatie.

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug