016/68.99.40

Over ons

ERVARING

De NV Michiels begon in 1952 als ambachtelijke bestuursdrukkerij. In 1991 nam zij de firma Machi-Center over en hierdoor zijn we ons ook gaan toeleggen op de professionele kantoormachines (copiers, faxen, printers), automatisering en kantoorbenodigdheden in het algemeen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid onder de vleugels van Michiels tot één van de belangrijkste Canon dealers in België.

 

SPECIALISATIE

Door regelmatige bijscholing hebben we de verschillende fases van de technologische vooruitgang met succes doorgemaakt. Daardoor kunnen we zowel aan de kleinste als aan de grootste onderneming de juiste oplossing bieden voor haar print-, scan-, of afdrukproblemen. Aangezien we ook zelf binnen ons bedrijf onze producten gebruiken, zijn we perfect in staat juiste en gefundeerde adviezen te verstrekken.

 

KWALITEIT

We bieden de beste producten aan voor kleur- en/of zwart/witkopieerapparaten, printers, faxen enz. en dit aan de beste prijs/kwaliteitverhouding. We kiezen voor kwaliteit en hanteren dan ook strenge criteria bij het selecteren van onze leveranciers.
Bovendien staan we binnen ons bedrijf ook garant voor kwaliteit, aangezien we een eigen technische dienst hebben die snel en accuraat uw eventuele problemen of vragen oplost.

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug