016/68.99.40

Service

 

Eigen hersteldienst

Problemen met een toestel? Onze technische servicedienst staat u met raad en daad bij voor het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen. Onze technici worden op regelmatige basis bijgeschoold en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De continuïteit van uw productieproces is onze grootste zorg!

Ruime voorraad

Een snelle levering is een must. Wij beschikken over een voorraadmagazijn van maar liefst 900m².

 

Levering tot op de werkvloer

Uw bestelling snel en op tijd op kantoor geleverd! Wij werken niet samen met externe leveranciers maar beschikken over een eigen leveringsdienst. Op deze manier kunnen wij onze klanten een correcte en tijdige levering garanderen. Onze bestelwagens rijden dagelijks rond en bezoeken meermaals per week uw regio!

 

Persoonlijke service

Elk bedrijf heeft andere behoeftes. Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte oplossing op maat van uw specifieke technische vereisten.

 

Showroom en Experience Center

Wij helpen u graag een keuze maken en demonstreren u in onze toonzaal de verschillende mogelijkheden van onze toestellen.

 

Het advies van annelies

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Annelies geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

X
Stap 1:
Stap 2:
Terug
Stap 3:
Terug
Stap 4:
Terug